BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Thursday, December 2, 2010

Special for all my great friends... love you guys ;)

hari ni aku dapat email dr kawan kamceng aku kak Elee Mardiana. ala... penulis novel Cinta Seorang Kekasih tu. ni blog dia http://eleemardiana.blogspot.com/  .hehehe... Kak Elee ni slalu send email2 yg mnarik pd aku. Tp email yg dia send hr ni ...favourite aku hahaha. Thanks akak...:). You are always a great friend to me...even though we never met hehehe... harap2 thn dpn akak balik Malaysia... so blh la kita jumpe hehee.


ni la email yg dia send hr ni ;)

> Subject
> Fw: Khas utk korang?..yang bernama
> KAWAN?
>
>
>
>
>
>
>
>
> Khas utk korang…..yang bernama KAWAN
>
>
> 1) kawan tu bkn mcm maen FUTSAL. Mula-mula kejar..dah dapat sepak..
>
>
>
> 2) kawan tu bkn mcm maen SKATE. Mula-mula gosok..lepas tu pijak..
>
>
>
> 3) kawan tu bkn mcm maen RAGBI. Mula-mula tangkap.. dah dapat tendang..
>
>
>
> 4) kawan tu bknnya mcm PAMPERS.. dah pakai, buang..
>
>
>
> 5) kawan tu bknnya mcm BARANG KEMAS. Waktu baru beli pakai. Dah sengkek
> gadai.
>
>
>
> 6) kawan tu bkn mcm PELANGI. Hari cerah takde..hujan gerimis baru muncul..
>
>
>
> 7) kawan tu bkn mcm KERETA. Rosak skit,jual.. ambik kereta baru..
>
>
>
> 8) kawan tu bkn mcm CHIPSMORE.. skejap ade skjp tak..
>
>
>
> 9) kawan tu bkn mcm BANK. Bila dah takde duit, pegi kat sana ambik.
>
>
>
> 10) lagi…..kawan tu mcm ape ye???? Haa..kawan tu mcm AWAK LA. . bila saya
> hantar msg, awak akan baca msg saya dgn teliti sampai habis.
>
>
>
> Walau ape pun tanggapan org tentang kawan..bagi saya, kawan tu penting.
> Seorang kawan takkan biarkan kawan dia menangis, sedih, berduka dan
> sebagainya.
>
>
>
> Kawan yg sejati adalah seorang kawan yang dapat diajak duduk dan berbincang
> tentang pelbagai perkara.
>
>
>
> Yang penting, seorang kawan akan sentiasa menghadiahkan senyuman kpd
> kawan-kawannya
>
>
>
> ~ FRENSHIP FOREVER frenship never ends….~

a friend of mine once said this to me... " GOOD FRIEND ARE LIKE STONE.... YOU DON'T ALWYAS SEE THEM. BUT YOU KNOW THEY'RE ALWAYS THERE." and to all my good friends ( Kak Elee, Fazilah, Mona, Bun, kwn2 dr SEMENTAS, Odah, Ain, kwn2 A306, cat/ Ashura dan yg lain2). thats what you are to me... cute stones that always around me hehee. love you guys so much!!!

Kak Elee... thanks again ;)


 MMWAAAAHHH!!!!

1 comments:

ILA HAFIZ said...

saya tergolong dalam KAWAN awk tu ke? hehehe