BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Thursday, November 18, 2010

jalan2 kat The Curve ngan adik and her family

hmmm hr tu kak chik ade crite ngan adik yg dia tringin nak beli brg kat kedai Daiso ( kedai jual brg2 yg import dr Jepun) kat The Curve. Dia kata dia nak beli brg2 utk buat bento ( sjenis masakan Jepun). So pagi2 lg adik dah call ajak kak chik pg The Curve. Kak chik pon suruh aku siap sbb adik nak ambik kol 10. huhu pkol 10 la sngt... aku dah lama siap...dia x jgak smpi2 lg hehehe. bila dia dah smpi kitorg pon pg la The Curve. hari ni laki dia si Nuar tu cuti... haaa sprt biasa keje dia pgang anak. adik aku yg akan drive. sbb klu adik aku yg pgang anak. bila bdak tu nangis...dia x reti nak pujuk ke mcm mana ntah... nanti dia tension kot. bagus adik ipar aku. suami mithali. mcm ni la adik ipar ksayangan kak yan hahaha ( mcm la aku ade adik ipar lain wakakakaka). brtuah adik aku... dpt suami yg baik. lega aku rase bila tengok diorg saling bantu membantu dlm menguruskan rumahtangga. Alhamdulillah...

hmmm dlm kreta kitorg dok main2 ngan Wafiq, baby adik aku tu la. smpi berlaga kpala aku dan kak chik. adoi... i saw stars above my head hahaha.. kitorg bnyk gelak je dlm kreta . biasa la bila bkumpul adik bradik ni memang syok. dulu aku ngan adik slalu la jalan2. tp sjak dia dah kawin ni jarang la. ye la... aku kena la hormat adik ipar aku sbg suami adik aku. kang bantai aku asyik bw adik merayap je...marah plak dia kang hahaha.








dlm kreta... masa tgh gurau2 ngan Wafiq



 kat parking, masa kitorg on the way ke Daiso


bila dah smpi The Curve... kitorg terus mnuju ke Daiso. Wafiq biasa la... dlm stroller la. masa tunggu kak chik shopping, aku ngan adik pon shopping skali. smue barang kat situ harga rm 5 stp satu.  x kira la besar mana pon. mcm2 ade tp smue brg2 dr Jepun la. pinggan mangkuk, alat tulis, mainan, perhiasan, dan brg2 lain la. syok gak shopping hehehe.



ni la Daiso


aku belikan wafiq tedyy bear dr Jepun hehehe. sukenyeee. dieeee !!!!

smpi trtido wafiq...boring tunggu kak chik yg x sudah2 lg shoppingnye ye wafiq hehehe

masa tgh tunggu kak chik bayar brg kat kaunter

kak chik dah siap bayar... jom makan !!!


kelam kabut tangkap gambar sblm pintu lift trbukak. smuenye x jadi huhu...

lps shopping kitorg pg makan. ape ntah nama restoran tu aku x ingat. tp sedap gak. aku x ingat plak nak tangkap gambar sblm mkn. lps mkn bru tringat hehehe. aku order nasi goreng siam ke ape ntah nama dia aku x ingat hahaha. tp sdap :). Wafiq suke plak sup sayur kat situ hehee.



 emmm sedapnye wafiq mamam...



 nyum..nyum...nyum...

 hamboi3... sedap sngt la tu hehehee




gambar2 lps mkn hehehe

lps mkn kitorg balik la...ape lg. tp sbb aku minum bnyk sngt. kreta goyang je aku mnderita. nak terkucil!!!! diorg smue gelakkan aku. eleh...diorg pon sama kejar toilet bila smpi rumah. gelakkan aku konon. huh.. hmmm tp syok gak hr ni. dpt jln skali skala ngan adik2 dan anak buah hehehe. smlm dah la boring giler hehehe.

2 comments:

ILA HAFIZ said...

x ajak auntie ila pun ...;P

azian_ab said...

hahaha x muat kreta. yg pg smue besar2 hahaha