BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Saturday, April 24, 2010

mkn malam di HR STEAK HOUSE, kampung bharu.

salam, 

aku sbenarnya dah lama pg tempat ni. skali je...dgn si F dulu. balik je rumah..aku citer kat Yang & family. sejak tu kitorg planning nak ke sini. a few times planned tp x jd. so smlm jd plak. aku pon ape lg...syok habis hehehe. aku memang suke mkn kat sini....sedap dan bnyk.

mula2 tu kitorg sesat jap, sbb...aku pon x tau nak ckp mcm mana. aku yg salah paham guide si F tu ke atau si F yg salah guide. wallau√°lam... tambah plak Yang x brape tau jalan2 kat kg bharu ni. smpi la aku call si F ni 2 kali hahaha. last2...bila laki dia yg guide baru la paham kat mana hahaha. Yang...mcm biasa la... dah mcm nak tension je. aku diam je...malas nak ckp ape2. tp kak chik blh la plak dok suggest ibu dia masuk sana....masuk sini... sedangkan ibu dia ckp "korg snang je suruh ibu masuk sana...masuk sini...". aku ape lg..terus singgung k chik..suruh dia diam je. kang ibu dia mngamuk kang...smue org kena. smpi kat satu tmpt..Yang suruh kitorg turun dulu..pg cari meja kat restoran tu. dia dan abg mail pg cari parking. biasa la kat situ...parking memang susah gilersss... tp hr tu...si F tu..senang je parking. even brtindih pon...x mnghalang org nak kluar. hmmm...mungkin org yg brani je blh buat mcm tu kot. ntah la...

hm... satu lg...diorg ni selera kecik. so x sesuai ke sini hahaha kcuali k chik. smua x larat nak habiskan makanan. abg mail susah skit nak mkn pasal kat situ gelap... cahaya romantik sngt.. . susah bg org mcm dia yg ade masalah pnglihatan nak mkn. sblh mata dia kan dah x leh nampak kesan sakit kencing manis. so susah la skit dia nak mkn. aku dan k chik je yg gila2 baban dok mkn. aku order Saba New Zealang Mussels...yum..yum... air aku order 2 gelas besar  1 gelas air tembikai dan 1 gelas durian belanda hehehe. memang sedap hehehe. ni la beberapa gambar yg k yong ambik utk aku...

ni smue gambar lps kitorg selesai mkn. Yang dan abg mail tgh bayar bill kat counter. so kesempatan yg ade kitorg gunakan utk brgambar. masa mkn td kitorg x trpikir plak nak bgambar hehehe. masa balik masing2 dah senak dan senang hati. siap ketawa gila2 baban masa abg mail cuba tiru iklan kicap jalil tp tr salah tiru...""Apa warna kicap jalil...Hitaaaam!!!". Mula2 aku dgn anak2 dia dan Yang blur jap. smpi la k chik ckp "salah la ayah..."lps tu dia ajuk la org tanya apa yg warna hitam and sorg bdak jwb kicap jalil. lps tu kitorg gelak2 x berenti2. aku plak tambah "kicap lain kaler purple la..." smue gelak lg... happy2. hehehe burrrppp...alhamdulillah...hehehee

1 comments:

ILA HAFIZ said...

terbaeeekkk :)