BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Friday, November 20, 2009

"POMPUAN MEROYAN DGN MAMAT KOREA"





hmmm... ade x sesape antara korg yg minat mamat ni. x pooon. ade x sesape yg minat giler tahap cipan dgn crite Korea dan pelakon2nye. Mamat kat dlm gambar tu... yg kengkononnye tgh tangkap macho la tu.... adalah Ahn Jae Wok ( klu aku x salah eja la... sori la mummy Ila klu aku salah eja yek hahahaha). Skrg ni tgh demam citer Korea aspecially dikalangan anak2 remaja... errr... anak2 remaja?... dulu aku memang pikir mcm tu. sehinggalah...sahabat aku sendiri yg dah bergelar mak org dan bini org tangkap syooook ngan mamat ni. toing!!! mesti korg rase nak pengsan kan kan kan...

aku memang nak nangis bila tau kawan aku smpi tahap ni..eceh. x sior teman wehhh. drpd teman nangis baik teman kutuk boyfriend dia yg teman rase x hensem langsung ni. hehehe teman memang x suke yg mata2 sepet ni. eh ckp biar berlapik kan. kang jodoh mata sepet smpi x leh bukak la plak. ngantuk je mata aku tengok mata dia nanti. x kan feeling la mcmtu. bila bertentangan mata je aku lelap...booorrriiing hahaha. bkb x suke........x berkenan jerrrr.

anak buah aku Kak cik...peminat pelakon Korea, Jepun dan Taiwan. tp pelakon Korea yg paling top la dihatinye. korg tau... hari2 dia mngadap PC... kadang2 TV (KBS WORLD) smata2 nak tengok mamat2 Korea yg dikatanye hensem tu. letih aku. ok la...fine... memang ade la yg hensem dan yg comel tp x smue. yg peliknye taste anak buah aku ade something wrong somewhere laaa... eeeee...risau aku.... korg tau x penyanyi2 band korea ni lembik... ai... dah mcm.... ish x baik btol aku. senang citer mcm bebudak manje la. klu gelak tu dia letak tgn kat bwh hidung dia...gelak control2 mcm minah ayu. aku risau btol la dgn taste anak buah aku ni... mcm pelik je. mcm zmn aku besor2 dia la kan. aku cukup minat ngan mamat2 yg mcho giler. huiiii paling aku minat klu yg pandai lawan. start la aku berangan nak buat pakwe...ahaksss. well... ade masenye aku angau jgak hehehehe... tp taste bebudak zmn skrg ni...kusss semangat.

tp tu kira ok la... sbb anak remaja. biasa la dgn dunia gila2 diorg kan. benda pelik pon jd logik. TAPI YG MAK ORG NI!!!! adoiii... aku memang syg minah ni...dah mcm adik beradik aku dah. shari x bckp ngan dia x syok. sbb kitorg skepala. kat opis tu kengkawan opis kata kitorg mcm adik beradik la. hehehehe... tp tang ni aku x bkenan. dia minat kat mamat dlm gambar kat atas tu. Ahn Jae Wok (AJW). emmm... AJW ni x de la lembik mcm mamat2 yg anak buah aku minat td. ok la... blh la... dia ni penyanyi...pelakon dan DJ radio kat sana. ok...aku bkn nak citer pasal mamat ni. tp sahabat aku td. Ya Allah... ampunkanlah dosa hambamu sblm dan slps mngutuk hambamu yg sorg lg ni.

dia ni terlalu minat ngan AJW ni... dtg keje pepagi tu first thing yg dia buat.... dngar lagu AJW ( nak kata sedap tu x la... ntah la taste masing2). sambil keje...tgh tunggu file loading ke ape ke...dia sempat lg tengok citer AJW. lps tu klu aku dok kat sbelah dia... jenuh aku tengok kat video tu. subtitle x de...aku x paham amende pon.... dia blh gelak giler2 tahap cipan. terkejut aku. bila AJW tgh bermuram durja... kot nak mati ke ape ke...dia blh nangis. padahal yg aku tengok...mamat tu mcm nak tido je. emm ape ke tajuknye...aku rase "Goodbye Mr... ntah la aku x minat pon.". x ckup dgn citer2 kat mysoju tu...dia layan youtube plaaakk... AJW menari terkinja2 ntah hape2 ntah...dia kata "pandainye boifren aku mnari..' emm aku memang tengok dia lain mcm masa tu. biasa la klu dah syg tu...kentut dia pon kita nak buat ferfume hehehehe. ade skali tu mamat ni terkinja2 la mnari aku ingat kan nak nyanyi lagu rancak la. skali dia berenti nyanyi tegak2 lagu yg mndayu2.... ekkeeeeleeeeeeeee.... aku ckp la kat minah ni " dia x pandai perform la. x mnguasai pentas langsung ( eceh..hehehe pengaruh AF yg aku tengok bila ade mood je tu ). dia pnye la bngang "awak jgn kutuk boifren sy ye... " aiiiik!!! tu la kali pertama dia ckp tu boifren dia. nasib baik laki dia spoting...dia slamaba je ckp kat laki dia btape dia sygkan AJW ni. dah buang tebiat dah dia ni... hehehehe. bila berckp tu asyik2 AJW. skit2 AJW. x kira la mcm mana aku try struggle ( eceh struggle.. pcaya la sngt hahaha) nak ubah topik... hanye bertahan beberape minit je. kang balik la citer pasal mamat tu lg. adoooi... nasib baik dia dpt kawan2 yg baik mcm bidadari ni. ckup understanding... angguk dan snyum je la. dlm hati tu... rase nak make over je laki dia biar  lg hensem dr AJW tu ( hensem ke AJW???) kot buat plastic surgery ke... klu x dpt lbh hensem dr JAW pon aku buat muka sbiji AJW hahaha. lps tu baru dia diam... harap2nye.

tp kegilaan terhadap mamat Korea ni dah mc satu virus. memang la..aku mngaku la citer Korea lbh berkualiti dr Sinetron. mamatss dia pon better la...kan. tp suke tengok citer dah la... ni x... asal ade je muka hero diorg mula la mnjerit 'aaaaaaaarghhh' tgn pon letak la kat pipi ( getik bebenor tman mnengoknye). lps tu mata mula la kutu dan start la senyum sengsorg. adoooi ksian laki dorg hehehe. cuba bayangkan stp kali mamat tu muncul w/pon slps hilang beberape saat diorg buat mcm tu. sy nak tanye kpd smue...dlm citer2 kan.. brape kali diorg hilang dan muncul?.........sy rase anda smue dah tau dan paham berape bnyk diorg buat mcm tu kan kan kan... haiiihh... dah nasib badan dikelilingi insan2 yg sbegini huhuhuhu.... haih... malang btol nasib pakwe aku si Danial Craig tu... ade pminat mcm aku. eh... ape plak. smlm aku baca dlm magazine. 'lelaki x suke minah gediks...rimas!!!'. aku x gedik Danial sayang hehehehehe. ko memang beruntung hahahahahahaha...muwahhhahahahahahahahaha ( gelak mcm  dracula).

1 comments:

MUMMY ILA said...

HAHAHAHAHA... aku kenal kawan ko tu yan.. KENAL SANGAT!!!!